Uw partner inzake autotransport naar Spanje.

Geniet van het comfort van uw eigen auto in het buitenland.

Vraag uw offerte aan
logo

Autotransport naar het buitenland: een betaalbare optie

Al meer dan 15 jaar verzorgt EL DUQUE samen met zijn team autotransport naar het buitenland. Steeds meer vakantiegangers doen een beroep op de professionele service van El Duque Trans, een 100% Belgisch transportbedrijf dat wagens transporteert naar Spanje, Portugal, Frankrijk,… Een ideale oplossing voor vakantiegangers of overwinteraars die met hun vertrouwde wagen hun vakantiebestemming willen verkennen. Twijfel niet en probeer het zelf, aan een prijs en comfort die je zullen verrassen!

Wat wij doen

Het voltallige team van El Duque Trans zorgt ervoor dat reizigers extra comfortabel van hun vakantie kunnen genieten. Heb je al eens gedacht wat de voordelen zijn van je eigen wagen bij de hand te hebben?! Geen extra brandstofrekening nadien, geen zorgen of kosten om een 2de bestuurder, GPS, kinderzitje, eigen verzekering, te kleine kofferruimte... en ga zo maar verder! Na je vlucht staat je eigen wagen eenvoudig klaar om meteen de omgeving te verkennen of naar je hotel te rijden.

Golffanaat? Berg jouw favoriete clubs, golftas, trolley en outfit op in je koffer. Je hoeft dus geen extra bagage in het luchtruim mee te nemen wat dan weer extra sleurwerk en opnieuw geld bespaart. Kortom volop genieten van vertrouwd rijcomfort op verplaatsing!

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

Vul het offerteformulier in en je ontvangt zo snel mogelijk een offerte en voorstel op maat. Alles wordt besproken om jouw vakantie zo comfortabel mogelijk te maken.

Wij regelen het transport

Wij regelen het transport

Je laat je wagen thuis ophalen aan je woning in (België - Nederland - Luxemburg) of je kiest ervoor om deze zelf te brengen naar ons depot in Londerzeel.

Geniet van jouw vakantie

Geniet van jouw vakantie

Op jouw vakantiebestemming de keuze: ofwel staat jouw wagen op de luchthaven klaar bij aankomst, of in een parking aan de luchthaven of we leveren deze af aan het vakantiehuis of bestemming, zonder meerprijs!

Onze andere diensten

Recente testimonials

Contacteer ons

logo
Website design & development by Logo Popkorn